Menu Luk

Mikrolån

Hvis du har brug for at låne et mindre beløb, kan et mikrolån være til dig. Du kan nemt ansøge om et mikrolån online, og applikationen får normalt svar inden for få minutter.

Hvad er et mikrolån

Et mikrolån kan sammenlignes med et hurtigt lån eller et sms-lån . Ligesom med disse lån kan du hurtigt låne et lille beløb. Som du hører under navnet mikrolån, betyder dette lån, at du låner et mindre beløb. 

Normalt låner du mellem 500 og 10.000 DKK, og du låner dette beløb med en kort løbetid. Det er også muligt at finde långivere, der tilbyder højere beløb for længere løbetid, op til et år.

Et mikrolån er et af de nemmeste lån, du kan tage. Summen er lav, og tilbagebetalingsperioden er normalt kort.

Et mikrolån er godt at tage, hvis du har været i en uforudsigelig økonomisk vanskelighed og hurtigt har brug for adgang til et mindre beløb for at løse den situation, der er opstået. 

Du bør dog kun tage et mikrolån, hvis du er sikker på, at du vil være i stand til at tilbagebetale lånet plus dets omkostninger inden for den fastsatte tid. Hvis ikke risikerer du at sætte dig selv i endnu større økonomiske problemer ved at låne penge .

Der kan tages et mikrolån, hvis du har en brudt tand, eller hvis bilen skal repareres hurtigt. Det bør ikke tages med til shopping eller til dækning af andre unødvendige udgifter.

Mikrolån er for alle
Få dit mikrolån på SMSlånonline.dk

Krav til optagelse af mikrolån

For at en långiver kan godkende et mikrolån online, skal du som låntager opfylde visse krav med din ansøgning. Der er en række krav, der skal opfyldes:

• Aldersgrænse
• God tilbagebetalingsevne
• Kreditoplysninger
• Kontroll af betalingsanvisninger

På den ene side skal man være nået 18 år og dermed opnå status som autoritet og være en svensk statsborger. Du skal også være i stand til at bevise, at du har en deklareret indkomst, så långiveren ser, at du har en god tilbagebetalingsevne. Långiver ønsker at sikre, at pengene tilbagebetales.

Långiver vil undersøge den potentielle låntagers økonomi og også anmode om en kredittjek for at se, om der ikke er nogen gældskonto eller tvist med fogeden. Det varierer mellem forskellige långivere, om de accepterer betalingsanmærkninger eller ej.

Valg af mikrolån

Der er et antal långivere, som du kan ansøge om et mikrolån fra. Det nemmeste er normalt at navigere online for at finde den långiver, der bedst opfylder dine krav.

Et godt råd er at sammenligne forskellige långivere med hinanden i stedet for at tage den første. Forskellige långivere har forskellige krav og omkostninger. Nogle långivere opkræver ekstra omkostninger, såsom installationsgebyrer og avi-gebyrer. Derudover adskiller den effektive rente sig mellem de forskellige långivere.

Sammenlign de bedste muligheder for mikrolån i forhold til de samlede omkostninger. Det er bedre at anvende til nogle få långivere end mange med den forestående kreditjek.

Mikrolån med betalingsanmærkning

Hvis du har en betalingsanvisning, kan du have problemer med at ansøge om et lån. Mange långivere accepterer bemærkninger, men så skal du bevise, at du har en ellers stærk økonomi og derudover risikerer du at få højere renter.

Der er en individuel vurdering af, om du kan få mikrolån med betalingsanvisninger. Hvad der vurderes er hvor gamle de er, hvilke beløb de beløber sig til, og hvor mange klager du som låntager har.

Mikro Lån trods RKI

Når de ansøger om et mikrolån, ønsker de fleste långivere normalt at foretage en kredittjek for at undersøge låntagers økonomiske tilstand. Der foretages en kredittjek for at sikre låntagers tilbagebetalingsevne.
Der er mange långivere, der ikke oplyser deres kreditoplysninger gennem UC, forkortelse til Informationscenter. Det betyder, at det er et lån trods rki registrering.

Informationscenter er et selskab, der ejes af flere banker, og dette selskab indsamler og sælger kreditoplysninger. I stedet bruger mange långivere virksomheder, hvis kontrol gør det til et mikrolån trods RKI. 

Ansøg om et mikrolån

Det er meget let at ansøge om et mikrolån og tager normalt et par minutter. Den nemmeste måde er at indsende din ansøgning på internettet via långiverens websted. Derefter skal du udfylde, hvor meget du vil låne og dine personlige oplysninger.

Du får normalt en foreløbig meddelelse med det samme, når du indsender din ansøgning, og så tager det ikke lang tid, før det endelige svar ankommer. Ofte kigger en officer normalt igennem ens ansøgning for at sikre, at det ser okay ud. Det er ikke ofte du får helt nej på din låneansøgning, men du kan muligvis ændre det beløb, du ansøger om.

Hvis långiveren kun ønsker at tilbyde et mindre beløb, informerer de normalt om det beløb, de tilbyder, i det svar, du modtager.

Ansøg om flere mikrolån

Det er godt at vide, at du normalt kun kan have et mikrolån fra en långiver. Før dette tilbagebetales, kan du ikke ansøge om et andet.

Du kan dog ansøge om flere mikrolån fra andre långivere. Men hvis du har behov for at ansøge om et antal mikrolån, er det en god ide at søge råd hos din bank i stedet for, hvordan du opretter din økonomi. Mikrolån skal ikke være en regelmæssig løsning på en ustabil økonomi, men kun til akutte problemer.

Nyt mikrolån med betalingsanmærkning

Modtag deres lån

Når du har modtaget din ansøgning om et mikrolån, får du normalt hurtig adgang til pengene. Hvor hurtigt ens lånte penge kommer ind på kontoen afhænger dels af hvilken bank du bruger selv og dels af hvilken bank långivere bruger. Efter den godkendte ansøgning kan pengene komme inden for 15 minutter i nogle banker.

For andre banker kan det tage et par timer eller indtil den næste bankdag. Husk, at långivere normalt kun godkender lån i ugedage og kontortid. Penge kan kun udbetales i bankdage.

Hvis du har et hurtigt behov for penge, kan det være en god ide at se, hvilke banks potentielle långivere bruger til at overføre de lånte penge. Det er normalt klart på deres websteder, hvor lang tid det tager at gennemføre transaktioner med forskellige banker.

Tilbagebetale et mikrolån

Da et mikrolån består af et lille beløb, er løbetiden normalt meget kort. Dette er noget fordelagtigt, fordi jo kortere løbetid, jo billigere bliver låneafgiften. For at være i stand til at tilbagebetale dit mikrolån, skal du sikre dig, at du har en tilstrækkelig god finansiel stilling til at følge den korte og intensive tilbagebetalingsplan.

Hvis du ikke lykkes med at følge tilbagebetalingsplanen og betale fakturaerne i tide, vil du snart modtage en betalingspåmindelse, der leveres med høje omkostninger. Derefter sendes sagen snart til fogeden, hvor du risikerer at få en betalingsanvisning eller værre, en gældskonto.

Derfor, før du ansøger om et mikrolån, er det meget vigtigt, at du sikrer, at dine finanser er i stand til at modstå det korte lån. Det er godt, hvis du budgetterer for tilbagebetalingen, selv før du tager et lån.

Renter og løbetid for mikrolån

Et mikrolån har normalt en kort løbetid. Du låner hurtige penge og betaler hurtigt tilbage. Varigheden af ​​et mikrolån er normalt 30, 60 eller 90 dage.

Du modtager derefter en faktura sendt hjem, eller hvis du bruger automatisk fradrag fra din bankkonto, hver måned. Det er meget vigtigt, at du betaler din faktura til tiden for ikke at risikere ekstra omkostninger.

Når du vælger mikrolån, er det vigtigt at kigge efter et lån, der giver dig lave samlede omkostninger. Det er godt at have en så lav effektiv rente på dit lån som muligt. Derefter vil de samlede udgifter til lånet være mindre.