Menu Luk

Kviklån

Kviklån omfatter lån og kreditter som man kan ansøge om og blive godkendt til hurtigt og nemt, hvilket indebærer at om man vil låne penge hurtigt – så er et sms kviklån oftest det bedste alternativ på det danske markedet som tilbydes.

Kviklån i 2020 kan ofte ansøges med direkte udbetaling, hvilket indebærer at pengene står på din konto indenfor nogle få minutter. Typisk står et kviklån på din konto indenfor 15 minutter.

Kviklån kan nemt optages
Kviklån kendetegnes ved at pengene står hurtigt på din konto!

Når du ansøger om et kviklån, får du besked om lånet er godkendt og bevilget eller ej indenfor nogle få minutter. Derefter overføres pengene til din private bankkonto indenfor yderligere nogle få minutter.

Alt i alt, så går processen meget hurtigt, så hvis du behøver finasielle midler hurtigt, så er et kviklån den bedste måde at ansøge og få anskaffet pengene på i dag.

Man kan finde kviklån uden sikkerhed og kviklån trods RKI registrering på det danske marked. Blancolån er et godt eksempel på dette. Det betyder at du ikke behøver oplyse, hvad pengene skal bruges på.

Bliver du godkendt, så kan du bruge pengene som du ønsker i låbet af få minutter. Du bestemmer helt selv om du vil rejse for pengene eller betale for en renvoering af køkkenet.

Åanset hvad kviklånet skal bruges på, findes der mulighed for at låne penge til dette. I vores låne sammenligningsliste, finder du et nemt og overskueligt overblik på, hvilke lån der findes og hvilket der passer godt til dig.

Kviklån er populære blandt danskere

Hvis du har nogenlunde styr på lånmarkedet, har du sikkert hørt om et kviklån. Dette er et lån som betales ud meget hurtigt og hvor du kan låne et vist beløb uden særligt høje krav.

Kvilånet har længe været anset som det bedste aalternativ til at låne penge i akutte situationer, hvor det handler mere om at få pengene hurtigt, end at få den laveste rente. Det hænger ofte sammen således at med hurtige kviklån følger en højere rente med, end hvis man gik i banken og tog et forbrugslån eller et privatlån.

Kviklån 2020 har dog ikke så meget højere renter, da det er blevet mere almindeligt at optage og flere danskere betaler hurtigt tilbage, hvilket medfører en bedre sikkerhed for bankerne, som følge af dette kan tilbyde lavere renter.

I dag er de fleste kviklån bedre tilpasset låntageren og vilkårene er betydeligt bedre, da denne låntype er blevet mere almindelig.

Hvad er kviklån?

Kviklån kaldes også for nemlån, hurtiglån, mikrolån, smslån, telefonlån og meget mere. Men hvad er et kviklån egentlig? Det er en type af lån som kendetegnes ved at den udbetales hurtigt. Lånet optaages ofte over en kortere periode og i de fleste tilfælde skal pengene allerede betales tilbage indenfor 20 dage.

Beløbene på lånene kan varriere alt afhægnigt af lånudbyderen, samt din egen kreditværdighed. Beløbene ligger typisk mellem 500 – 25000 kroner. Ind imellem kan en lånansøger måske ansøge om et lån på 15000 kroner, som ikke bevilges, men i stedet kan låne 5000 kroner, som godt kan bevilges.

Lånene vurderes individuelt ud fra din egen økonomi, samt økonomiske historik.

Hvad kan et kviklån anvendes til?

Et kviklån kan bruges til næsten hvad som helst. De fleste lånudbydere blander sig ikke i hvad pengene skal anvendes til overhovedet. Uanset om du skal renovere huset, om bilen er gået i stykker, eller om du har fået en regning som pludselsig skal betales.

Så kan et kviklån være et godt alternativ. Et lån af denne type, er skræddersyet til dig som skal låne penge med hurtig udbetaling, uanset hvad pengene skal bruges på.

En gang imellem kan det være således, at man behøver låne en mindre sum penge hurtigt – så kan de såkaldte kviklån være det rette alternativ!

Eftersom pengene betales ud meget hurtigt, behøver man ikke urolige sig for at havne i en pludseligt opstået økonomisk knibe, på trods af at man ikke har nogen kredit eller lignende. Det spiller ingen rolle om penge skal bruges til et indkøb, for at dække en anden skyld, eller for at hjælpe nogle helt andre.

Så længe lånudbyderen anser at kreditværdigheden er god nok til at låned kan bevilges. Dog kan der findes tilfælde, hvor anledningen til lånansøgningen efterspørges i rent kundeundersøgelses øjemed.

Hvad er fordelene ved et kviklån?

En af fordelene ved disse lån er, at som låntager får du pengene med en hurtig betaling efter lånet er blevet ydet. Du har ofte pengene i kontoen på dagen for ansøgningen. Nogle gange kan det dog tage en ekstra dag afhængigt af, hvor du bor og hvilken bank du har.

En anden fordel ved denne lånetype er, at du normalt kan få lån, selvom du har betalingsanvisninger. Nogle gange er det også muligt at få et lån, selvom du har gæld hos National Insurance Agency. Med hensyn til disse hurtige lån er der mange långivere, der også ikke tager kreditoplysninger med RKI hos låntageren.

Ofte foretages en form for kreditcheck, men derefter med andre kreditinformationsselskaber, såsom Bisnode og Creditsafe, og kreditrapporten er ikke lavet hos UC. En UC er synlig for alle andre, der også ønsker at lave en kreditrapport, men det foretager ikke checks hos andre virksomheder.

Ved ansøgning om andre lån, eller hvis du vælger at ansøge om flere lån på samme tid, kan mange strejker i UC betyde, at lånet ikke ydes.

Kviklån trods RKI

Der er mange fordele ved lånemarkedet i dag, som ikke eksisterede før. Nu kan du f.eks.ansøge om lån på trods af lav kreditvurdering og endda uden fast ansættelse, og selvfølgelig hurtige lån trods RKI. RKI er en forkortelse for Ribers kreditoplysnings Institur.

Det er her, at størstedelen af ​​alle virksomheder vender sig, når de ønsker at tage kreditrapporter på deres kunder. At have alt for mange kreditrapporter om et og samme firma kan nogle gange skabe problemer, når du vil søge om et lån.

Ved at vende sig til en långiver, der bruger et andet firma, der håndterer kreditinformationsbiten, kan man således undgå dette.

Det er dog vigtigt at huske, at du ikke bliver helt fri for kreditoplysninger, men en kreditrapport skal foretages i henhold til loven, men selvfølgelig kan andre spillere end RKI bruges.

Andre kreditrapporteringsselskaber, der er velkendte på markedet, omfatter Creditsafe og Bisnode, og med dem lever du stadig på de samme vilkår som med långivere, der tager en kreditrapport hos RKI.

Andre fordele ved hurtiglån

Hvis du har brug for at låne penge, kan det hurtige lån være for dig. Således, i modsætning til mikro lån og små lån, tilbyder denne låneform et betydeligt højere beløb. I nogle tilfælde kan du endda låne op til 200.000 kr. Selvfølgelig er den største fordel at du får dine penge udbetalt meget hurtigt.

Man kan næsten sige, at der er en direkte betaling fra, hvornår du har godkendt lånet og underskrevet dit lånelov. Allerede når du har ansøgt, får du en foreløbig besked lige op på skærmen.

Hvis banken eller långiveren har brug for mere dokumentation, vil det være efterspurgt, men for de fleste vil de sædvanlige kreditoplysninger være tilstrækkelige.

Hvad er forskellen mellem kviklån og private lån?

Når det kommer til hurtige lån og private lån, kan de begge være gode alternativer, hvis du har brug for penge hurtigt. Men der er faktisk nogle forskelle mellem de forskellige lånetyper. Hvad der adskiller lånene er blandt andet renten. Et hurtigt lån kan have en lidt højere rente end et privat lån, men på den anden side har de ikke de samme krav til indkomst og meget mere.

Nogle gange kan du som låntager også tilbyde rentefrie lån af denne type, men de kan få lidt andre gebyrer. En anden ting, der adskiller renten er, at renten på private lån ofte angives årligt. Når det kommer til de lån, der har en kortere tilbagebetalingstid og mere, angives renten så ofte som månedligt.

I tilfælde af tilbagebetaling kan beløb og tilbagebetalingstider også variere mellem lånetyper. Når det kommer til private lån, har de ofte en tilbagebetalingsperiode på mellem 1-10 år. Et mindre hurtigt lån har på den anden side en kortere tilbagebetalingstid.

Det skyldes dels, at långiveren har større risiko, og desuden er lånebeløbet ofte ikke så stort som når det kommer til et privatlån. En kortere tilbagebetalingstid betyder dog, at låntageren ikke skal betale så meget interesse som om lånet var blevet tilbagebetalt i lang tid.

Tid til at ansøge om et kviklån

Ansøgning om et hurtigt lån er meget nemt, og den hurtigste og nemmeste måde er via internettet. Her kan du også sammenligne lån og lånetilbud med hinanden, så du er sikker på, at du får de bedste betingelser. Den direkte udbetaling gælder for næsten alle långivere, men for at være sikker på, skal du stadig kontrollere dette, især hvis du har brug for meget hurtige penge.

Før du ansøger, kan du bruge en lommeregner. Der indtastes i hvor meget du vil låne og derefter vælge en modenhed, der passer dig. Da det hurtige lån er en blanding af et privat lån og et lille lån, er løbetiderne normalt lidt mere begrænsede end hvis du kun havde taget et privatlån.

I låneberegningen modtager du en omtrentlig månedlig pris. Den nøjagtige rentesats og omkostninger indstilles individuelt.