Menu Luk

Lån 3.000 DKK

Der gives individuel kreditvurdering af alle ansøgere.

At vælge den rigtige långiver til mindre beløb

3000 DKK er et typisk lille beløb for sms-lån og tilbydes af alle rent sms-virksomheder på hjemmesiden, som har en løbetid på mellem 30 og 90 dage. 30-dages udvidelser kan ofte blive rentefri i 14-30 dage, hvis du er en ny kunde.

3000 er også et beløb, hvor nogle långivere begynder at tilbyde længere løbetider på et år og opefter – selv uden opsætningsgebyrer. Disse lån kan ikke kaldes til typiske sms-lån, fordi renten på lånet er meget mere gunstig. De, der udsteder disse lån, er helt imod udtrykket “sms-lån” og foretrækker at kalde deres produkt hurtige lån. 

Nu tror du sandsynligvis, at disse lån stadig er det samme skrot og byg, men der er faktisk to produkter, der er meget forskellige fra hinanden. Styrken ved det kortvarige sms-lån er primært, at det er noget lettere at få tildelt, for det andet at det ofte gives rentefri til nye kunder. 

Styrken ved det hurtige lån, der er sat op på længere sigt, er, at den almindelige pris er ret meget lavere, og at ordningen er mere komplet.forlængelse af et sms-lån .

Hvorfor? Ved opsætning af lånet i 1 år er det vigtigt at forstå, at den månedlige betaling ikke er en ren udgift. Det består af en smule interesse og en vis afskrivning. Derfor kan du ikke sammenligne omkostningerne ved et 30-dages sms- lån med den månedlige betaling for et års lån. Du lærer, hvordan det fungerer i vores afsnit om løbetider og omkostninger .