Menu Luk

Lån Penge

At låne penge hurtigt betyder, at låntagerne får mulighed for at søge om et lån og få det betalt til kontoen med meget hurtig hastighed. 

Hvis du har brug for et nødlån, kan du hurtigt tage en fremragende løsning. Långivere, der tilbyder hurtige lån, er långivere, der tilbyder lån med direkte betalinger. 

Det betyder, at du som låntager får lånet indsat direkte på din konto og dermed låner penge med øjeblikkelig virkning.

Man må aldrig glemme, at lån skal tilbagebetales. I tilfælde af manglende betaling risikerer du at få betalingsanmerkninger. Nedenstående liste inkluderer høje omkostningskreditter (dette er lån med effektive renter over 29,75%), hvilket betyder, at du skal betale en rente på lånet.

Rentesatsen er en obligatorisk omkostning til at låne penge generelt. For mere information og hjælp til lån, høje omkostningskreditter og renter, bedes du kontakte budget- og gældsrådgivning i din lokale kommune. 

Lån kun, hvis du har råd til lånet og renten, der følger med det.

Sammenlign alle långivere

På listen nedenfor finder du de kreditfirmaer, der tilbyder lån. Listen viser oplysninger om de krav, hvert kreditfirma har, betingelserne, de tilbyder, og meget mere. 

Her er, hvordan du hurtigt kan gennemgå betingelserne for hvert kreditfirma. Klik på “Info” for at læse mere om kreditfirmaets vilkår og betingelser.

Krav til at låne penge hurtigt

Takket være moderne teknologi er det meget let at låne penge i dag. Du behøver ikke at gå til nogen bank eller tale med en bankforbindelse for at være i stand til at indgive ansøgningen, og du har sjældent brug for yderligere dialog om lånet. 

For at ansøge om et lån har du brug for adgang til Internettet og kan derefter vælge mellem et antal aktører. 

Det er hovedsageligt muligt at vælge en tilbagebetalingstid for dem, der ansøger om et privat lån, og for sms-lån, er tilbagebetalingsperioden normalt fast.

Lad os sige, at du nu har fundet en långiver, som du er interesseret i. Før du ansøger om et lån, skal du sørge for, at du opfylder långiverens krav. Disse kan variere, men oftest gælder følgende punkter.

  • Vær mindst 18 år gammel.
  • Bliv registreret i Danmark.
  • Bestå et kreditcheck med gode resultater (betalingsanvisninger kan undertiden afvikles).
  • Have en Dansk bankkonto.
  • Få et mobilabonnement registreret i dit navn med et Dansk telefonnummer.

Oftest har långivere normalt en aldersgrænse på 18 år på de lån, de tilbyder, men aldersgrænsen kan imidlertid også nå 20, 21 eller nogle gange endda 25 år, så det er godt at kontrollere dette, når du ansøger om lånet.

Nedenfor hjælper vi dig med at sammenligne lån for at gøre det så let som muligt for dig. Sammenlign blot ved blot at trække i skyderen, og vælg det beløb, du leder efter. 

Derefter kan du vælge dine præferencer ved hjælp af filtre og klikke på “Mere info” for at læse mere om kreditfirmaet eller “Anvend” for hurtigt at ansøge om et nyt lån.

Hvor mange penge kan du låne?

Et meget almindeligt spørgsmål er, hvor mange penge du kan låne, når du ansøger om et sms-lån. 

Svaret på dette er meget varieret afhængigt af låntagers økonomiske situation, og om der er tidligere betalingsanmerkninger eller tidligere gæld hos Kronofogden. 

Jo flere kreditter og lån du har før, kan også være en grund til banken til at tøve med at låne penge. Betalingsanvisninger viser tydeligt, at låntageren ikke er ansvarlig for sine lån.

Når det er sagt, er det ikke sikkert, at du bliver nægtet, bare på grund af disse punkter. Alt hvad der normalt er muligt for at få et sms-lån alligevel. Det mest almindelige er, at beløbene er på et minimumssum på 1000 DKK og kan variere fra alt fra 10.000 DKK til 50.000 DKK . 

Folk, der låner for første gang, har normalt et lavere loft. Årsagen hertil er, fordi banken ønsker at se, at den kan håndtere de udgifter, der følger med et lån.